KAYSERİ / KOCASİNAN - Yemliha Şehit Yunus Uygun İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEĞİN talimatları doğrultusunda 25/04/2024 tarihinde İlimiz geneli okuma faaliyetini etkinlik olarak okulumuzda gerçekleştirdik.

Evlatlarımıza okumanın değerini hissettirmenin  ve okuma sevgisi kazandırmanın en etkili yolunun onlara örnek olmaktan geçtiğine bizde inanıyor ve sayın Valimize bu konuda bizlere öncülük etttiği için saygılar sunuyoruz.

25 Nisan, Perşembe saat 12.00-12.30

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'nin 109.yılına özel "18 Mart Çanakkale Zaferi  Ve Şehitlerini Anma Programı" düzenlendi. Çanakkale Zaferi'nin Cumhuriyet tarihimizin başlangıcında bir mihenk taşı olarak sürekli durmaya edecek bu vesile ile Çanakkale Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. Emeği geçen Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" töreni, coşkuyla kutlandı. Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ömer DEMİRKAYA ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.