KAYSERİ / KOCASİNAN - Yemliha Şehit Yunus Uygun İmam Hatip Ortaokulu

Yemliha Şehit Yunus Uygun İmam Hatip Ortaokulu

YEMLİHA MAHALLESİ KOCASİNAN/KAYSERİ
Vizyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, ahlaka ve kültürel mirasa önem veren nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine geniş ufuklar çizen, araştırmacı ve sorgulayıcı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, ekip çalışmasına yatkın, başaran ve başarının zevkine varan, toplumun ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmektir.
Kayseri İli Genç Bilaller Ezan-ı Şerifi Güzel Okuma Yarışması İl 2.liği
09:10----15:20